KBH GRØNT er et lille indendørs gartneri som primært producere mikrogrønt til restauranter og grønthandlere i Storkøbenhavn. -Et spændene, næringsrig og smagfuld lille alternativ.
KBH GRØNT er også meget mere end urbant landbrug og luksus salat:-) Vi tilbyder mange forskellige produkter, ligefra spiselige planter og blomster til komplette løsninger og servicering af vækstsystemer til f.eks hoteller, restauranter eller offentlige institutioner. Vores vækstsystemer fungerer helt uden jord og kemikalier og serviceres jævnligt af proffesionelt personale med stor erfaring indenfor vandkultur.

URBANT LANDBRUG?

Urbant landbrug og urbane haver har vakt stor interesse de seneste år. 

Urbant landbrug er dog langt fra en ny opfindelse og der findes efterhånden også mange kreative og produktive tiltag verden over.  

Vi har en stor lidenskab for det grønne og dét at gro er blevet en videnskab for os.

-Men hvorfor så dyrke ting inde i byen?

F.eks ved at vi dyrker og høster vores salat inde i byen på en sund og fornuftig måde. Spare vi ikke bare miljøet og klimaet for den tunge og dyre transport af vores råvare. Men vi kan også levere smagfuld, næringsrig og super frisk salat af høj kvalitet bare minutter efter det er høstet.
Der er mange fordele ved urbant landbrug og måske endda endnu flere ved indendørs landbrug.
F.eks kan vi også, fordi vi ikke bor i et glashus, holde en 100% effektivitet og produktivitet hele året rundt uafhængig af vind og vejr. 

LIDT HISTORIE

KBH GRØNT blev startet af Jakob Gjerulff i November 2011.

 

Jakob har en stor interesse for bla. planter og bæredygtighed og begyndte allerede i 2009 at bygge hans egne "jordløse" vækst-systemer og gro alt lige fra salater, frugter, krydderurter og grøntsager inde i hans lejlighed i København. 
Jakob startede KBH GRØNT i en 20-fod' shipping-container midt på Krøyers Plads, Christianshavn.
Herfra begyndte Jakob at få styr på tingene og i foråret 2012 startede han med at sælge hans små sunde salatplanter som han kalder for "mikrogrønt".
Nu har Jakob fået meget mere plads og godt i gang med at udbygge og videreudvikle hans egne idéer og visioner for urbant- og ikke mindst bæredygtig-landbrug og mikro-gartneri i byen.

LEVERING/AFHENTING

Vi leverer uden beregning og fra dag til dag eller på bestemte dage i ugen.
Dog kun ved bestillinger på min. 500gr./30 bakker eller derover pr. levering.

 

KBH GRØNT levere mikrogrønt direkte til grønthandlerne og restauranter i Storkøbenhavn.
Du kan altid bestille og afhente Mikrogrønt indenfor åbningstiden.
Vil du vide mere om mikrogrønt eller levering så ring/skriv til os.